Pages

Friday, 3 January 2014

MANUSIA BANYAK RAGAMNYA

Aku pelik ape masalah diorang nak salahkan aku . puncenye daripada diorang. ok . lepas tu diorang mintak maaf . ok . sama sama mintak maaf . then perbuatan kau tu yang buat aku sakit hati . kau boleh cakap yang kau dah maafkan aku . dah buat baik ngan aku . aku ego ? macam tu . ya allah . salah konsep kau ni . semoga kau mendapat hidayah la ye kawan . kesian tengok kau . hati kau busuk . kalo kau betul2 baik , kau mesti kejutkan saudara islam kau untuk sembah allah . tapi kau ? pentingkan diri sendiri . aku xkesah . aku boleh berdikari . ni semua ujian bagi aku . selama ni aku bukan jens orang yang sabar , dan aku tahu , allah menguji aku sebab nok tahu camne aku handle semua ni . ade hikmahnya . aku lebih dekatkan diri dengan mu ya allah. aku bersyukur dan sedar masa susah ni ade family ngan kawan2 yang support aku , nasihatkan aku . syukur sangat2 . aku selalu berdoa . biar hati diorg tu lembut .  jangan penting diri sendiri . ade kawan  aku cakap . setiap kesalahan yang berlaku , kite kena mengakui kesalahan tu . allah maha adil .inshaallah allah akan tunjuk ape yang terbaik .alhamdulillah allah dah tunjuk sedikit drpd banyak2 . pilih kawan yang baik yang ada dengan kita masa susah dan senang .

2 comments:

  1. Awak...awak ingat saya lagi tak...???

    ReplyDelete
  2. Awak...awak ingat saya lagi tak...???

    ReplyDelete