Pages

Sunday, 1 April 2012

hari tua aku !

salam ..hye semua ! sekarang dah masa kritikal sbb exam dah terlalu dekat sangat .tp, tangan gatal sangat nak menaip ..actually hari ni befday aku .. 01/04/1993..tepat pkul 12.00 mlm orang pertama wish sahabat baik aku,ainna  .kedua , classmate aku kt kmp ,umi and ketiga kawan kt kmp gk ,nani ..ok .tenkiu korang ..aku sayang korang ketat2 ! eh eh yang lain pun wish jgk ..tp,lmbt cket ..lam fb nan tagged tu xyah kire la ..berlambak kot .. tq kpd semua ang wish my bfday .. adiah xpenting asalkan ingt tarikh nye kan .pagi td adik beradik aku wish ..mood: hepi kot . mesti dapat adiah nti kan.(nk adiah jgk !td kate xpenting .ok tipu )..hmm ,then part yang paling excited tahap nak nangis adalah ..............................................................................................................
kawan aku yang nama dy sarah (rubisco) bg mug yang ada gambar hello kitty ..weh comel sangat . aku suka kot hello kitty .. haa lepas tu ada beberapa coklat cadbury yang kecik2 tu .. saje xnak bg yang besar2 sbb takot aku tambah gemok .. ok .tq again sarah ! sayang sarah aka bakal adik ipar ..hehehe ..saje nak suruh sarah sakit ati .nah tengok gambar kt bawah ni!



comey kan !
ada surat lg tu ~
yang ny mug gamba hello kitty :)
haa ..ny surat tu .nampak x ?



cukup setakat ni je ..xleh lebih2 ..nak study la plak ! exam dah menunggu .
ok bye2 !

No comments:

Post a Comment