Pages

Friday, 23 August 2013

setelah sekian lama mendiamkan diri finally muncul jua aku untuk mengupdate blog pada bulan syawal yang indah ini. ayat macam tak leh blah je kan .HAHAHAHA.gelak besar. sebenarnya aku gatal tangan nak share cite pasal diri aku yang latest .hmmm.means perangai aku sekarang ni pelik..kadang2 aku pikir yang aku ni melampau je.ngada2.xspoorty langsung.aku bukannye dengko or jeles bagai . tapi bile angan2 aku orang lain dah buat .so ,aku rasa nak sangat buat benda yang aku plan tu ASAP.aku xmeniru korang pun k.pleasa jangan tuduh aku bukan2.ape yang aku nak mesti aku akan dapat la.tak payah la korang nak susah2 duk mengata kat aku ye.

No comments:

Post a Comment