Pages

Monday, 2 September 2013

surprise me

nak dibuat ceritanya petang tadi masa tengah hangin dengan pakcik sorang ni la kan .dia boleh plak nak sweet2 dengan kite ni .sengaja kan nak buat kite ni tambah hangin lagi . tegur2 punye tegur lagi la dia keluarkan ayat sweet dia tuh .sweet talker. huuhhhhh. ape lagi .aku buat tak layan la .malas nak layan sweet talker ni .menyakitkan hati je .sakit jiwa raga . then, dia buat status bbm yang amazing .hahaha.bagi aku la .dia pandai ambik hati aku yang tengah hangin ni .good job cik deann. u're surprising me . aku sayang kau .eh3 .tiba2 plak kan .hahaha. jiwang jugak rupenye dia ni .



i luv u too syg 

No comments:

Post a Comment