Pages

Wednesday, 20 March 2013

KENA FLASHBACK BALIK

Kali ni nak story pasal subjek industrial hygiene yang aku amek sem ni . tadi kelas pukul 8 pagi , aku belajar tajuk airbone hazard .dalam tajuk tuh ade kira2 mcm kimia .macam kimia .repeat. then ,kitorg kena flashback balik ape yang penah belajar masa form 4 n 5 dulu .terok kan .ingatkan dh amek kos ni boleh la lari dari subjek sains kan .TAPI.lagi terok belajar nye .nama subjek je industrial .tp hakikatnya belajar biology ,kimia ,fizik ,math .adoiiiiiiiii . bnda n sume menguatkan lagi semangat aku . nk tebus balik kegagalan masa sekolah dulu . balik kelas terus cari periodic table , matric order , then print soalan yg berkaitan . tunggu malam je nak buat revision .k .bye .

                                       
ni la periodic table yg aku ckp tuh






ni metric table . kira2 yg nk kena convert tuh . kena rujuk bnda ni dulu ,


             

No comments:

Post a Comment