Pages

Monday, 18 February 2013

BANGKIT



Lama betol xdengar khabar berita kan .hehehe .saje gedik nk update .dah lame malaskan diri .so sekarang start sem 2 mulakan azam baru .nak jadi orang yang rajin .xnk malas2 dh .org yg malas ni xberjaya kan .syukur alhamdulillah Allah s.w.t masih bagi aku peluang utk teruskan hidup ni . kadang2 rasa mcm xde life .tapi kite kena kembali padaNYA .selalu mengingati Allah .nak cite ah sikit .sem lepas aku macam playful sgt2 ,maklum ah baru rasa masuk uni kan .lpas dpt result baru tau langit tu tinggi ke rendah . gedik  sana gedik sini .adoi .macam budak sekolah gediknye . malu ah kt diri sendiri ni .tapi , sem ni tahun 2013 ni ak dpt rasa yg aku lbih matang solve problem walaupun kadang2 mcm budak2 jgk .azam aku sem 2 ni nak dpt dekan .in sha Allah . nak belajar rajin2 .nak bg ma ,family hepi ngan ak . jadi disini saje lah ye warkah kali ni ,hehehe . salam .

No comments:

Post a Comment