Pages

Tuesday, 26 February 2013

SEM BARU

Dah masuk minggu ke 2 sem 2 ni banyak perkembangan la . sebab dapat banyak maklumat , motivasi macam2 lagi la . sem ni jam kredit dh bertambah.  sem lepas 12 jam kredit je .so sem ni aku tekad amek 18 jam kredit . tekad nk study hard . sem lepas banyak main maaa. gagal sekali xbermaksud gagal selamanya kan . dah la calculus tuh bole2 makan je . sebab calculus la pointer aku drop . choi ... stress . classmate aku ade yang dapat dean list . untung la diorang .xmain2 kan . oke. xyah kesah sal orang lain . jaga diri sendiri dah la kan .sem ni aku amek subjek industrial hygiene , industrial toxicology ,industrial psychology , hazard recognition and risk assessment , soft skill 1 dan  bi .setakat ni lecturer semua best2 compare ngan sem lepas . benda dah lepas xpyh nak dikenang kan .so , this sem I should study hard , do revision , more matured ,more indepent .xleh nk bergantung kt orang lain sangat la . conclusion , study hard with usaha , doa , tawakkal will be success .in sha allah .

No comments:

Post a Comment