Pages

Monday, 18 February 2013

SEBAK

Sebenarnye aku sedih ,sebak bila dpt tahu kau curang .bajet ramai betina . kat fb pun aku dh bt single .aku dh remove kau dh pn .kt bbm pn aku delete kau . aku nak lupakan kau .aku malu la .malu kat diri sndri .kt kwn2 aku. aku yg cri pasal kn .dulu layan kau sgt .skrg dh tgkap cintan bru nk sedih bagai. dari dulu lagi aku nk putus ngan kau .aku takut benda camni jadi ah .bila dh jadi nk buad ape pn dh rasa tawar hati je. bnda yg bt aku xmtk ptus ngan kau sb membe aku ah ade pesan .hargai org yg syg kte. aku bg la kau peluang .padahal masa tu aku tekad xnk buka hati aku ni kat laki dah .tp aku hancurkan prinsip aku untuk kau la jantan sial. skrg tgk ah dh makan diri .aku rasa nk nangis kuat2 .tapi aku malu . dh la tadi budak kelas psycho sama mcm kau .lagi bt aku rndu kau .weh , aku dh cuba blajar buang ego aku .tp ni je kau bt kt aku .kau mmg jantan xguna la weh. berdrama jarang2 xpe kan .meluat ? suka hati aku la blog aku .kau nk sibok apesal pulak .pergi jahanam la sakai .

No comments:

Post a Comment