Pages

Tuesday, 3 September 2013

2 days more


hmmm.2 hari lagi nak balik ump dah . dah 3 bulan cuti duk umah je rasa macam tak nak berpisah dengan umah . walopun rasa bosan teramat sangat bila cuti panjang ni tapi rasa heaven bila duk umah rilek2 ,makan, tido ,lepak2 ,tengok tv. bila dah start sem ni rasa malas pun ada jugak .masa abes je exam sem 2 yang lepas ,macam2 plan nak study sebelum masuk sem baru .murni sungguh niat tu kan .tapi bila dah sampai masanya niat tu terbengkalai sampai la sekarang ni . niat hanyalah niat .macam tu la bertahun2 .perangai malas memang tak ubah2 dari dulu lagi .suka sangat buat kerja last minute. lepas tu nak salahkan sape lagi kan.jangan sampai merana dah la kan .semalam bukak jadual sem depan tak de plak kelas pukul 8 pagi .yeke ni ? ke aku rabuk ataupun ade masalah teknikal dengan portal ump ? papepun tunggu nanti esok nak kelas baru nak bukak jadual balik tengok esoknya kelas ape kan .syuhada oh syuhada .macam tu la kau dah berzaman pun still nak buat keje last minit kan .chill la kan ,nak kabut kemana ,kelas tak kan lari punyer.kite yang xpegi kelas nanti kan .hmmm ,rasa malas teramat nak packing barang yang bertimbun2 tu .tapi nak buat macamane terpaksa la jugak teruskan perjuangan ini untuk masa depan aku jugak kan . buat lek buat peace dah la kan . ok la .nak spend time dengan family puas2 sebelum pegi ump .bye2.




beli2 barang nak pegi ump dah :(

No comments:

Post a Comment