Pages

Sunday, 8 September 2013

FIRST DAY.SECOND YEAR.THIRD SEMESTAR.

Ye memang dah second year . kenapa ? tak ubah2 eh . still sama ke ? habis tu nak camne lagi .niat kena lain la kot . aku dah set azam sem ni nak score subjek yang aku amek ni . aku tau kelebihan dan kekurangan aku ni .cuma aku je yang suka main2 . tak amek kisah kan . jenis yang tak reti nak bersyukur kan . apela nak jadi dengan aku ni . main2 je reti . cuba la belajar elok2 .dapat dekan ke . boleh bagi family aku hepi especially ma aku yang selalu anta aku datang ump bila buka sem baru. patutnye dari dulu lagi aku ingat benda ni .tapi aku lupa diri pulak . duit pun habis . boros je .keje nak jalan2 je .bukannya nak study pun. macam ni jela aku , balik kelas main fb ,twitter , blog, youtube . kalau boleh semua benda nak main kan .. geram betol la dengan diri sendiri ni . macam budak baru masuk sem kan .rilek je .kate nak kerja tempat yang gedabak besar . tapi perangai still sama . dah banyak kali niat yang satu ni terlintas kat hati aku. kenapa aku tak tunaikan niat ni eh ? selalu je pertanyaan ni bermain2 kat benak aku .kenapa dan kenapa .in sha allah one day.most important thing sekarang ni kena betulkan niat datang sini .nak belajar betol2 , grade, dapat keje besar2 dan balas balik budi family aku . take note sampai ke tua . prepare awal2 .tak de la nak kabut je setiap masa kan . orang lain boleh dapat takkan aku tak boleh lak kan . orang lain pun manusia biasa gak .tak de pun makhluk asing kat sini .stay motivated for better future . in sha allah.tadi pun dah lepas dua kelas .kelas statistic dan ergonomic. awal2 lagi lect dah cakap yang subjek ni susah nak score la ape la . so ape je tindakan aku kali ni ? nak diam je ke ? atau nak buat sesuatu yang luar biasa pulak. aku memang tak kena brainwash lagi ni . kalo dah kena memang menangis tahap ape la nanti . plus2 dengan manja lagi kan .xindependent langsung . biasa la bongsu kan . awal2 lagi aku dah bertindak belek2 buku statistic tu and download nota2 ergonomic . nanti tak de la masuk kelas macam blur2 je . 


No comments:

Post a Comment